Privacybeleid

Privacybeleid

We hechten eraan dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden we deze persoonsgegevens gebruiken.

Standaard heeft Bovon geen andere data dan contactgegevens van bedrijfsvertegenwoordigers. Als Bovon om verdere persoonsgegevens vraagt, dan verklaren wij waarom wij deze gegevens nodig hebben. Ook geven wij aan hoe lang wij uw persoonsgegevens bewaren alvorens deze vernietigen worden.

Beveiliging van uw persoonsgegevens

Groen Agro Control heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit gebeurt alleen als u hier toestemming voor verleent. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan onze website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt gezet. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. De cookies zijn noodzakelijk voor een correcte werking van de website. Er zijn ook cookies die handig zijn voor u als bezoeker. Bijvoorbeeld omdat deze onthoudt in welke taal u de website wilt lezen.

Tevens houden wij bij welke pagina‚Äôs u bezoekt. Die gegevens raadplegen wij om informatie te verzamelen over bezoekpatronen. De statistische gegevens worden bijgehouden met behulp van het programma Google Analytics. De informatie die Google Analytics verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet geregistreerd. Voor meer informatie: https://www.google.com/policies/privacy/

Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

In Nederland is de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) de organisatie die toezicht houdt op het juist toepassen van de regels en wetten die gelden voor privacy. U kunt zelf contact opnemen met de AP. Wanneer en hoe dat kan leest u op de website van de AP: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl